En lørdag på veiviseren

I dag var det frokost en time senere, men jeg våknet kl. 7.0-tiden. Rundt 8.30-tiden hørte jeg noen traske i løvet utenfor vinduet. Larissa hørte det også og kom med noen enkeltbjeff. Det var kanskje en elg? Førerhundskolen ligger midt i en skog, en ypperlig beliggenhet for en førerhundskole med en kennel.

Etter frokost dro vi ut i nærheten av sjøen og et turområde. Vi gikk i sele på skogsveien/stien, de fikk løpe løs, vi tok de med ned til sjøen og satte oss på en kafé. Larissa hadde et godt trekk i selen i dag, det var nok spennende å gå i skogen og så nærme sjøen. Når vi gikk ned til sjøen, ville nok Larissa mer enn gjerne hoppe ut i vannet. Vi møtte en del hunder på tur, og det var vanskelig å la være å hilse.

I kveld har to enner av oss kommet på besøk. Vi har spilt kort og pratet, og spist yndlingsdesserten vår: Fruktsalat med banan, eple og druer og is inntil.