En søndag på veiviseren

I dag våknet jeg 7.40 av brekningslyder fra Larissa, men fant ingenting på gulvet eller på teppet. Instruktøren vår gikk inn og så og fant en liten flekk på teppet, bl.a. litt gulrot i. Han sa at det ofte kunne hende når de kom inn, fikk griseøre, gulrøtter osv. Frokost i dag var stekt egg, bacon, agurk og paprika.

Halvannen time etter frokost, gikk vi ut i skogen litt utenfor skolen. Trente passering av interessant matlukt. Larissa var flink i sele innover skogsstien og holdt et bra tempo. Vel fremme slapp vi hundene og de fikk løpe litt løs. Vi grillet pølse og fikk pølse med brød, pratet litt.

De første dagene jeg fikk Larissa, var hun vel overivrig ved måltidene. Hun hoppet etter matskålen og ville gjerne spise på eget initiativ uten å vente på «vær så god». Nå har hun roet seg, hopper skjelden etter matskålen og sitter fint og venter på det magiske ordet. Hun testet meg nok for å se om det hjaldt andre regler med meg. Jeg er glad hun har roet seg og forstått hvilke regler som gjelder.