By- og landeveistrening

I dag dro vi til byen etter frokost og vi gikk godkjenningsruta igjen. Larissa var svært flink også denne gangen. Et sted markerte hun for langt ut og et sted glemte hun seg. Alt i alt gikk vi en god godkjenningsrunde. Larissa er ei nysgjerrig frøken. Instruktøren kan fortelle at hun ofte går innover mot ei dør, og deretter tar hun opp retningen igjen. Dette er nok mer personligheten hennes fremfor en uvane. I morgen skal vi forsøke oss på å gå med walkytalky. Heldigvis skal vi ikke gå med noen ørepropper inni ørene, men at en henger den oppå/utenpå øret.

Etter lunsj, banan på rundstykke for min del, dro vi til et sted hvor vi kunne gå landevei. Her ble Larissa ivrig, snuste litt mye, gikk ikke så fint kant og ble forstyrret av en annen hund. Dette må vi nok trene litt mer på.