Hva når fortauet blir for langt?

I dag gikk vi først godkjenningsruten. I dag gjorde jeg og Larissa en stor feil, som trolig ikke hadde blitt godkjendt om det var godkjenning i dag. Istedenfor å krysse gaten, svingte hun til venstre og fortsatte rundt hjørnet. Hun tok svingen så langsomt at jeg ikke merket noe. I tillegg var det første dagen vi gikk me walkytalky og en ørepropp på øret. Jeg merket at vi hadde gjort noe feil, for fortauet ble for langt i avtand. Instruktøren måtte be meg stoppe og han ledsaget meg tilbake et stykke. Etter denne bommerten, klarte vi oss fint. Fin markering av kanter og Larissa jobbet bra. Det ble etter hvert en vane å gå med en ørepropp hengende på øret.

Etter lunsj, dro vi for å trene landevei. I dag klarte vi oss bedre Larissa var flinkere til å holde kant, men var litt opptatt av å snuse. Vi passerte en katt, men Larissa lot seg ikke merke av den. Hun så den nok ikke.

I dag var det fiskesuppe og fisk til middag. Utrolig godt. Det er kona til lederen av Veiviseren som lager maten til oss her, og det er noe hun kan! I kveld blir det eplekake til dessert.