sammefeil i dag igjen!

I dag tidlig laget jeg et voldsomt spetakkel! Etter at jeg hadde dusjet, gikk jeg inn på rommet, og plutselig begynner brannalarmen. Jeg hadde latt baderomsdøra stå åpen. Jeg fikk opp vinduet på rommet og på badet. Det ble en brå start på dagen…

Etter frokost, dro vi inn til Oslo ved Anker hotell. På godkjenningsruta gjorde jeg samme feil som i går, vi svingte rundt hjørnet på kvartalet istedenfor å krysse vei rett frem. Og denne gangen gjorde Larissa rett, hun stoppet for kant og jeg trodde hun gikk for nærme kanten, og dermed fikk jeg henne til å svinge mot vensstre igjen. Enda i dag tenkte jeg på det, at vi ikke måtte svinge til venstre… Men det kom seg, vi stoppet for kanter og tok riktig retning etter det. Ved siste krysning, sto det en liten Dachs som sto og gneldret iltert. Larissa skrådde litt over gaten, men damen med Dachsen fjernet seg fort og Larissa ble konsentrert på arbeidet sitt igjen.

Etter lunsj dro vi til Operahuset for en visitt. Et meget spesielt bygg. Skrå vegger og glass, utsmykninger og spesiell akustikk. Masse hvit stein.

I går kveld tror jeg at Larissa var sliten. Jeg fant henne ligge på teppet nedenfor sengen min. Hun ligger gjerne der istedenfor oppi biabeden sin. Jeg tror vi sov godt i natt, begge to.