Busstur til Vest-Telemark

I dag gikk jeg ut og luftet Larissa 10 minutter før drosjen kom, men om hun gjorde noe, vet jeg ikke. På bystasjonen gikk vi for å ta ut litt penger. Larissa fulgte fint etter samboeren min, men et sted møtte vi en annen hund som ville bort å hilse på Larissa og Larissa ville bort å hilse på den. Vi kom oss forbi. Jeg tok ut penger i Nordeas minibank, for om man har en øreplugg med seg, kan man sette den inn i minibankens inntak og et taleprogram med instruksjoner om hva jeg skal gjøre aktiveres. Jeg blir helt selvhjulpen i en situasjon hvor jeg i andre minibanker er avhengig av andres hjelp. Vi satte oss på bussen og bussen kom en halv time for sent ut fra Bystasjonen grunnet mange passasjerer og en litt fersk bussjåfør. På Odda var det bussbytte og jeg og Larissa ble stående mens samboeren min flyttet bagasjen. Larisssa var tydelig på at hun ville lenger frem og jeg fulgte etter i håp om å finne noe som kunne egne seg å tisse på for henne. Det fant hun. Jeg er vanligvis ssvært bevisst på at når Larissa ikke er i sele, skal hun ikke lede meg og jeg bruker ingen selekommandoer. Dette var vel litt i grenseland…

Når vi kom frem, ble vi møtt av svigerfar og det ble mat til både Larissa og oss. Her skal vi være frem til onsdag. Da tar vi morgenbussen til Oslo og videre med tog fra Oslo til Hamar for å være på The Gathering for 7. år på rad. Larissa blir hos svigerforeldrene så langt vi vet. Dersom de skulle finne på noe det ikke passer seg å ha hund med på, er foreldrene mine hjemme i påsken og kan overta henne hvis det blir aktuelt.