Drømmen i natt

I natt sov jeg ikke godt. Når jeg ikke sover godt, drømmer jeg mye. Jeg drømte at jeg gikk med Larisa i sele over plenen til foreldrene mine og ned i skauen. På veien hadde jeg tatt livet av to pingviner, og når jeg kom frem til de andre førerhundbrukerne og førerhundtrenerne, fikk jeg vite at de pingvinene hadde en svært viktig rolle. Jeg ble lei meg, beklaget og beklaget, men ingen ville høre på beklagelsene mine. Jeg og en trener gikk en runde og Larissa gjorde en superbra jobb. Også når vi passerte matmor til Vicuna og Vicuna selv. Plutselig var jeg og min far hjemme hos oss, og da hadde noen koblet av strømmen på fryseren. Pølsene med Vom og Hundemat luktet helt forferdelig.

Og litt artig; i dag når jeg sto opp, lå det en e-post i innboksen min fra Vicuna og matmor 🙂

Nå har Larissa begynt å få middag tre ganger istedenfor fire ganger. Det ser ut til å gå fint. Om 4 dager er vi tilbake på to måltider igjen. På St. Hansaften fikk hun også et bein å gnage på, og også det gikk fint.