Tilbake på bloggen igjen

Larissa og jeg har hatt en liten sommerferie fra blogging, men nå er vi på plass igjen. Jeg kan starte med å dele et bilde av den lille Larissa som fant at dynen min, som for øyeblikket lå på gulvet, var meget god å ligge på. Hun har vel egentlig ikke lov og hun bør ikke ligge på dyner og tepper pga. allergi, men når matmor ikke oppdager det… 🙂

Bilde: Larissa ligger på dynen min

I dag fryktet jeg at hun hadde fått ørebetennelse igjen siden ørene var litt varme, men i følge assistenten min, var hun helt fin i ørene. Hun har i dag vært litt leken og dratt frem både en liten bamse og kongen sin. I dag tidlig luftet assistenten henne, og hun kunne fortelle at Larissa går og plukker bringebær selv. Bladene spytter hun ut, men bærene glir ned på høykant 🙂 Jeg kan huske at Oda gjorde det samme, men hun var mest ivrig på blåbær.