Innlagt på sykehus

Larissa lå ved føttene mine mens jeg satt i sofaen og strikket mens jeg småpratet med kursdeltakerne. De rundt meg beskrev at jeg først ikke svarte på tiltale og deretter ble jeg helt stiv i kroppen. Jeg kom til meg selv i det de løftet meg over på ambulansebåren. På sykehuset fant de ingen åpenbar forklaing på dette tilfellet. En kursdeltaker som selv hadde hund, tok og flyttet Larissa inn på sitt eget rom gjennom natten. I kofferten min fant de også tørrfôr til Larissa, slik at hun fikk seg frokost. Når jeg ble utskrevet fra sykehuset, valgte jeg å dra hjem. En som jobbet på Solvik, bor ikke langt unna meg og hun kjørte Larissa hjem på ettermiddagen, når jeg bestemte meg for å dra hjem istedenfor tilbake til kurset. I går snakket jeg med kurslederen og vi ble enige om at jeg kommer ut til Solvik igjen på søndag og blir med på kurset den siste uken. Jeg er glad for at de løste situasjonen så rolig og greit, til det beste for Larissa når uhellet først var skjedd.

2 svar til “Innlagt på sykehus”

 1. Hei!

  I løpet av det siste knappe året har jeg latt meg fascinere av bloggeverdenen. Fram til nå har det kun vært å lese og å kommentere andres blogger, men nå i sommer har jeg endelig opprettet min egen blogg. Jeg skriver om hvordan det er å leve med en synshemning og alt annet som faller meg inn. Da jeg snakket med Ove på telefon i dag ga han meg nettadressen din. Det er gøy å komme i kontakt med andre synshemmede bloggere. Jeg har sendt en e-post til Spor 2 med lenke til bloggen min, og jeg håper det kommer med på neste utgave. Jeg skjønner at du har bilder på bloggen din. Får du hjelp til å legge dem inn? Jeg har ingen bilder inne hos meg, bort sett fra profilbildet som er et bilde av en ryggsekk, fordi jeg ikke vil ha foto av meg selv.

  Cecilie

 2. Hei Cecilie – og takk for et lite livstegn.

  Ja, blogging er gøy. I tillegg til denne, skriver jeg mer eller mindre på http://lise.lisba.net og http://rehab.lisba.net.

  Når det gjelder bilder, legger jeg det inn selv, men får hjelp til å ta bildene. Jeg navngir bildene slik at jeg vet hva de viser, og deretter skriver jeg inn riktig HTML-kode for å få vist frem bildene. Jeg legger bildene rett inn på FTP-server og lenker til de derifra.

  Ha en fortsatt fin blogg-hverdag. Kommer til å titte innom bloggen din 🙂

Det er stengt for kommentarer.