Til kjøpesenter

I dag gikk Larissa og jeg på vei til kjøpesenteret. Jeg luftet Larissa på første delen og hun fikk gjort både smått og stort. Litt før en tunnell stoppet jeg opp og lyttet usikkert. Jeg hørte lastebiler og gravemaskiner som lempet store stein oppå et lasteplan. Jeg må flaut innrømme at jeg fort kan bli litt usikker og redd lastebiler og gravemaskiner. Jeg synes det er vanskelig å bedømme hvor de er, både fordi de lager mye lyd og de høres større ut enn de er pga. en del ekko. Det ble til at Larissa og jeg snudde og ventet på assistenten min. Hun kunne fortelle at de har flyttet hele gangstien jeg skulle gå på. Men, men… Vi kom oss til kjøpesenteret og jeg fikk handlet det jeg skulle. På to av butikkene var det noen kunder som igjen trodde at Larissa var en valp. De blir alle like overrasket når jeg kan fortelle at hun blir snart 4 år. Larissa ser veldig feminin ut i ansiktet, og assistenten min mener hun kan se litt valpete ut også i måten hun er på. Jeg kan ikke være annet enn enig.

I dag er Larissa i det kosete humøret. Hun vil gjerne ligge oppå fanget mitt med en gang jeg setter meg på gulvet og få kos hele tiden. Jeg har ikke tenkt over det, men assistenten min mente at Larissa har fått tykkere pels. Det er kanskje vinterpelsen som er i ferd med å komme.

Ett svar til “Til kjøpesenter”

  1. Hei!

    Jeg kjenner meg igjen med hensyn til det du forteller om store kjøretøyer. Jeg blir veldig usikker når jeg er ute og går alene hvis jeg hører store kjøretøyer eller maskiner i nærheten. Da forstår jeg ikke hva som skjer. Jeg klarer heller ikke å bedømme om det skjer noe der jeg skal gå eller om det er et annet sted. god natt! 🙂

    Cecilie

Det er stengt for kommentarer.