Fin pels

På grunn av ren og skjær latskap fra min side, har jeg ikke fått skåret opp og fordelt råfôrspølsene. Larissa har derfor de par siste månedene fått tørfôr. Alle som kjenner Larissa, bemerker at hun er så fin i pelsen. Ingen flass og den skinner i lyset. Kan det være tørfôret? At Larissa trives best med Royal anins Hypoallergenic, som er spesiallaget til allergiske hunder. Jeg vil forsøke å fortsette med å gi henne tørfôr, for å se om det fortsetter. Dersom jeg konkluderer med at Larissa bør få tørfôret, kan assistenten min overta råfôret til sine hunder. Men dette er ikke en avgjørelse jeg vil ta over natten. Endringer i pels, hud og poter skjer over lang tid. Det er en prosess som gjøres innenfra. Det er derfor man ikke kan se om hunden fungerer godt på et tørfôr før det har gått noen uker.

Ett svar til “Fin pels”

Det er stengt for kommentarer.