Invitasjon til forkurs

I dag fikk jeg en telefon fra Førerhundskolen til Norges Blindeforbund. Der lurte de på om det passet for meg å å komme på forkurs i tiden 3.-5. september. Det takket jeg ja til. Litt senere på dagen fikk jeg tilsendt mer detaljert informasjon pr. e-post med velkomstbrev og program. Det blir spennende. 3. og 4. blir vi værende på Hurdalsenteret. Da skal vi få en del informasjon om å ha hund og førerhund og vi skal ha samtale med brukerrepresentanten og en representant fra førerhundutvalget i NAV. På torsdag 5. drar vi til Oslo hvor vi får prøve å gå med noen hunder og vi skal gå med en mobilitetsinstruktør for å kartlegge orienteringsevnen. Akkurat dét tror jeg skal gå fint. Jeg gleder meg. Det blir vel ikke så mye nytt å lære, men jeg tar det som en sosial setting i møte med nye mennesker – og kanskje har jeg noe å bidra med…