Hund i april?

I dag ringte jeg til lederen av Veiviseren. Han sa at de ikke hadde hund til meg til det kurset som er i februar, men at de regnet med at de hadde en hund ved det kurset som starter 28. april. Han ville ta kontakt med meg igjen i mars, for å prøve med en hund. Det er for å se hvordan gangrytmen min og hundens er og om det er nok trekk i selen. Jeg er nødt til å ha et visst trekk i selen, hvis ikke blir jeg usikker.

Det gjør meg ikke noe at jeg ikke får hund på kurset som starter nå i februar. Jo mer jeg tenker på det, jo mer ser jeg at det passer best å få hund i slutten av april. Det er bedre værforhold. Jeg skal ikke holde flere rehabiliteringskurs før sommeren. Jeg har et halvt år fremfor meg uten snø og glatte veier. Og førerhundskolen får bedre tid til å finne en hund som passer meg.