Oslo-dag

Vi startet dagen med å gå godkjenningsrunden. Ikke fullt så mange hunder i dag, men noen var det. Flex jobbet fint forbi hundene, inntil lufting i parken. Der klippet de gress i dag, og jeg mistet litt av kontrollen. Hørte ikke bjellen, men når jeg blåste i fløyta, kom Flex som et skudd. I det jeg skulle sele på Flex, kom det en hund passerende rett fremfor snuten. Flex rykket til og jeg falt på knærne. Flex er sterk. Eieren lurte på hvordan det gikk, og instruktøren sa bare at det beste var at han gikk videre. Det skjedde ikke annet enn at jeg fikk grønske på kjolen. Instruktøren ga Flex en god korreks i kobbelet og han slikket meg litt i ansiktet når jeg kavret meg opp. Når jeg ba han søke døren til Blindeforbundet, gikk han forbi og bort til en annen hund. Jeg fikk han i riktig retning og vi fant døren.

Etter lunsj var det noen som gikk en annen runde, men jeg ønsket å gå samme rute for å ikke gjøre samme feil om igjen. Når jeg skulle krysse «trikkegate», virket selvfølgelig ikke lyden i lysreguleringen. Jeg håper ikke det skjer under godkjenningen. Jeg synes denne turen gikk bedre. Vi møtte på flere hunder, men ikke annet enn at jeg klarte å håntere Flex. I dag hadde han et passelig trekk i selen, men når jeg ber ham om å søke f.eks. en stolpe, blir han så ivrig og setter opp farten. Det hele må se litt komisk ut. Alt i alt godt jobbet fra Flex’ side.