Vel hjemme

I dag var det pakking som sto på programmet i tillegg til gjennomgang av en mappe med informasjon om Veiviseren og spesifikt om Flex, som f.eks. stamtavle. Vi tok oss en god lufting før vi kl. 14.30 satte oss i bilen med retning mot Gardermoen. Jeg og Flex skulle på vår første flyreise sammen. Alt gikk rolig og fint for seg gjennom sikkerhetskontrollen og på vei inn i flyet til rad 13 gikk han fint bak meg. På flyet lå han fint krøllet sammen, men hodet og forlabbene ble på naboens plass. Hun synes heldigvis ikke det gjorde noe. De hadde selv med seg en liten hund på 6 kg i en bag (i cabinen). Vi snakket litt om hund og hun lurte på en del ift. førerhund.

Her hjemme har Flex funnet sengen sin i gangen og i stuen. Mens vi spiste middag lå han fint på plassen sin – og ble der under hele middagen. Han kunne se bort til stuebordet. Han har gått litt rundt og snust i kriker og kroker og fulgt med på hva både jeg og min kjære har drevet med.

Min kjære var på butikken, og når han ringte på, fikk jeg Flex til å gå i sengen sin. Når jeg åpnet døren, kom Flex, men min kjære gikk ut igjen og ringte på. Jeg sa klart «bli» og Flexi ble liggende Dette må vi nok trene på.