Det første døgnet hjemme

Nå har Flexi vært hjemme i snart ett døgn. Det har gått fint. Vi strever litt med å finne en god lufteplass. I går kveld, når jeg satte fôret til frokost i en bolle med tett lokk, hoppet han opp med forbeina på kjøkkenbenken. Samboeren min så dette og sa «nei». Han ville vel gjerne velte ned bollen. Rampegutten. I går forsøkte jeg å gi ham en bamse, men fant fort ut at han kom til å tygge den i biter og dra ut innholdet. Jeg kastet bamsen og ga et pinnsvin av gummimateriale som piper litt når han klemmer på det. I begynnelsen når det pep, kikket han rundt seg og lurte på hvor lyden kom fra. Jeg tror han synes det var artig. I dag viste jeg ham et beinlignende ting i gummimateriale, og den ble like populær. Han liker å ha noe å bite i. Det ser jeg når vi er ute også. Om han finner en pinne, kan han legge seg ned og tygge på den, selv om vi er ute på luftetur.

Flex leker med et gummibein

Jeg fylte noen fôrkuler i en ball jeg har, og han skjønte etter hvert at godbitene kom ut når han trillet den. Larissa ble veldig stresset med ballen, så jeg brukte den ikke på henne. Flex så ikke ut til å bli stresset. Han synes det var gøy og gikk rundt og logret. Ganske rolig av seg. Når ballen var tom, ville han bite i den, men jeg tok den fra ham og gjemte den.