Begynnelsen av dagen i dag

I dag kom Flex inn på rommet mitt (han ligger i gangen og jeg har døren åpen til rommet) kl. 8.45 for å be om frokost. Jeg hilste på ham, men la meg igjen. Våknet litt senere og ga ham frokost og lufting. Det er strålende sol i Bergen i dag. Jeg håper vi kan lære inn ruta til butikken i dag og ta en runde til fysioterapeuten. Jeg vet ikke om instruktøren tenker at vi skal gå uten hund først og enes om vei og holdepunkter. Det var i hvert fall nyttig når vi gikk til bybanen i går.

Nå på formiddagen er instruktøren med hjemstedstrening hos en annen bruker og etter henne kommer han til meg omtrentlig 14.30. Instruktøren er utrolig viktig, og jeg vet at førerhundskolen mister en uvurdelig ansatt når han slutter. Han gir alt av seg selv og mye mer ut over hva stillingen hans tilsier.