En «drittstart» på dagen

I dag kom Flex og vekket meg 7.00. Jeg antok at han maste om frokost, men der tok jeg grundig feil. Når jeg sto opp en halv time senere, ble det klart for meg at Flex prøvde å si at han trengte lufting. Det lå skit både her og der, men mest på matten. tok på meg morgenkåpe og tok ham med for å lufte. Han gjorde både stort og smått. Litt av et syn – lufting av hund i morgenkåpe og krox… Jeg kravlet på alle fire og fikk tørket opp det verste. Deretter vasket jeg gulvet. Jeg lot døren stå åpen for å lufte ut. Stakkars Flexen. Mens jeg vasket, lå han i en krok på kjøkkenet, som om han trodde han hadde gjort noe galt. Når vaskingen var unnagjort, satt jeg meg ned til ham og godsnakket muntert til ham. Halen begynte å logre igjen og han var sitt gamle jeg. Jeg hadde spart noen fôrkuler fra frokosten hans som jeg puttet i ballen. Luringen, han vet hvordan han justerer åpningen i ballen slik at han får flest mulig fôrkuler på en gang… Min far skulle sende ballen som er hjemme hos de. Den er av hard gummi og har kun en størrelse åpning. Ballen har fordypninger slik at det er lett for hunden å bære den.