Ut på tur og hundesnacks

I dag var Flex på tur. Han hadde nok av energi i seg. I begynnelsen var han helt vill og løp frem og tilbake og tok seg rundturer i skogen i full fart. Det var tydelig at han tok seg skikkelig ut. Svømte i et vann hvor det også er 6 ender som holder til. Han tok ikke mer notis av endene bortssett fra å titte på de. Han var flink på innkalling og kom uoppfordret til meg flere ganger. Da fikk han en og annen godbit.

På fredag i forrige uke, fikk Flex en pakke. Den inneholdt diverse hundesnacks, som godbiter, tyggebein, tyggering og kuører. Han har det med å slikke veldig på ting og da går f.eks. tyggeringen i oppløsning. Assistenten min har også en labrador som elsker bein, så jeg ga de til henne. Tyggebeinene han fikk, er en type jeg ikke har sett før. Litt ruflete i rundt. Tre rufler på langsiden og to på kortsiden. De så han ut til å like.