Ut på tur og fôring

I dag ble jeg vekket av Flex kl. 7.10. Han måtte ut å skite, som vanlig. Han hadde avføring i går kveld også. Han har nesten ikke tisset i helgen og jeg begynte så smått å bli bekymret, men i dag har han drukket godt og tisset bra. Jeg og assistenten min gikk oss en tur i skogen og han fikk løpe løs. Han løp som en tulling. Kom bort for å hilse så vidt på og i blant ga jeg ham en godbit. Det er viktig å rose og gi ekstra belønning når han kommer uoppfordret til meg. Da holder vi kontakten under turen og han løper ikke langt unna. Han hoppet i et myrvann, men badet i et rent vann etterpå, men likevel var han litt skitten så han måtte inn i dusjen å få spylt av seg litt. Jeg har planer i hodet om å kjøpe en slange som vi kobler på kranen på kjøkkenet, slik at jeg både kan spyle ham og dusje ham med sjampo ute med lunkent vann.

Jeg lot ham bli alene hjemme, våt som han var, da jeg og assistenten min skulle ut på en handlerunde. Vi var innom Midttun Zoo hvor jeg kjøpte 15 kg Royal Canin Adult (det fôret han gikk på på førerhundskolen). Jeg håper han får normal avføring igjen… Jeg kjøpte også 20 + 3 kg Vom og Hundemat (råfôr). Jeg kommer ikke til å starte på råfôr denne uken, for jeg skal bort 6.-13. juni.