Seletur og veterinærbesøk

I dag hadde jeg et ærende på Danmarksplass. Flex var flink. Han fant stolper og gikk i fine retninger. «Nei, nå går du feil, skal jeg hjelpe deg?» var det plutselig en ung jente som sa. Istedenfor å svinge svakt mot venstre, hadde vi gått rett frem og forbi et gjerdet. «Beklager, det er jeg som har glemt å sette gjerdet på plass» sa en arbeidsmann. Den unge jenta pekte ut riktig retning og vi fant veien videre. Det sto allerede en bybane klar, og vi søkte dør. Jeg ble sittende ved siden av en dame. «Du, jeg tror kanskje hunden din har forhudsbetennelse fordi det lekker en gul-hvit væske ut av åpningen». Hun sa at det var sjeldent å se på kastrerte hunder. Jeg takket henne for at hun sa i fra. Hun hadde hatt hannhunder selv og hadde selv opplevd det. Jeg forsøkte et utallig ganger å få tak i noen fra førerhundskolen, for å høre hva de mente måtte gjøres. Jeg tok saken i egne hender og bestilte time hos veterinær. Fikk time i i ettermiddag.

På vei hjem, må jeg krysse det forbannede bybanesporet. Markeringsstokken er ikke så god å kjenne på bakken med og telle bybanesporene – og den er jo ikke beregnet til det -, og sannelig gikk jeg feil i dag også. Ingen farlig situasjon i dag, men jeg svinkte til høyre når jeg trodde jeg var over sporet, men da gikk vi langs bybanesporet. Oppgit over meg selv. Jeg vurderer å ta med meg mobilitetsstokken i vesken og bruke den ved krysning av bybanesporet. Hvis ikke må jeg få mer hjelp av hjelpetrener. Men kanskje, hvis jeg bruker mobilitetsstokken en periode, blir jeg sikrere på avstanden. På vei hjem gikk alt strålende! Ingenting å utsette hverken på meg eller Flex. Det er ordentlig gøy å ha slike positive turer. De oppveier alle turene hvor et eller annet skjer galt mer eller mindre. Det har vært fint vær og varmt i dag, og Flex drakk mye vann når vi kom hjem.

Jeg oppsøkte veterinæren. Det viste seg at han hadde forhudsbetennelse. Han ble skyllet, og dette måtte gjentas et par ganger til. Når vi var til veterinæren på Vestby, stusset jeg litt over at hun ikke sa noe om analkjertlene. Det viste seg at de var fulle og vel så det. Igjen en dårlig jobb gjort av Vestby dyreklinikk når de skulle ha 5 hunder på én time og kritikk til Veiviseren som burde ha bestilt lengre veterinærtid. Jeg fikk Flex på vekten. Han veide 33,2 kg. Han har gått ned litt siden veterinærbesøket for ca. 4 uker siden.