Aktivitetsleker

Nå har Flex gått på Royal Canin Adult i snart en uke. Avføringen har blitt redusert til to-, og noen ganger tre, ganger i døgnet. Det er sjelden han vekker meg tidlig på morgenen for å ut å gjøre sitt fornødne. I dag vekket han meg 8.40, og det var helt greit, for det var på tide å stå opp likevel. Jeg gikk ut med ham og da var han nøden. Tisset vel og lenge.

I dag «introduserte» jeg en ny aktivitetsleke for ham. Det er en «kjegle» som er tyngst i bunnen og høyere opp på kjeglen er det et hull hvor godbiter faller ut når han dytter på kjeglen. Jeg konkluderte med at han forsto prinsippet veldig raskt når han så at jeg vippet på leken, men godbitene var litt for store. Jeg får forsøke å finne noen godbiter som er små nok. Jeg trodde jeg hadde en terning med hul på 1-tallet, men jeg tror jeg har gitt den bort. Jeg så de hadde den på Midttun Zoo og skal kjøpe den der neste gang jeg er innom, eller be assistenten min stikke innom når hun kjører forbi. Der er hullet stort nok tilat det oftere kommer belønning. Jeg har forsøkt en aktivitetsball i gummi, men den biter han på. Jeg har også forsøkt en ball i plast, men der klarer han selv å åpne lokket som regulerer størrelsen på hullet, og får ut alle godbitene på en gang, den luringen…