Forhudsrens og tur i skogen

I dag fikk jeg Flex til å ligge på siden mens jeg puttet et håndklede under ham. Deretter fylte jeg sprøyten og gjorde det som måtte gjøres. Det gikk fint. Et par ganger ville Flex snuse og slikke, men jeg sa nei. Forsøkte å tørke ham så godt jeg kunne etter forhudsrensen. Man skal/bør jo gjøre dette med hansker, men jeg tror føligheten ville gå ned med hansker på meg og jeg ikke ville ha klart det. Jeg får heller vaske meg grundig og sprite hendene etterpå.

I går gikk jeg og min kjære + hans mor og lillesøster tur i skogen. Flex fikk løpe fri mye av tiden, men det var flere som benyttet skogen 1. pinsedag, og jeg måtte ha ham i flexiline noen steder. Han koste seg i hvert fall! Løp rundt og fikk ut mye energi. Når han er langt borte og jeg roper på ham og blåser i fløyten, kommer han i full fart og klarer nesten ikke å stoppe før han krasjer i meg.

I morgen skal vi ta fly for 2. gang. Jeg var opprinnelig plassert på 1. rad, men jeg har flyttet meg til 3. rad. Jeg vil ikke sitte på første rad. Der er det dårlig plass til hunden. Han kan ikke ligge litt under setet foran og blir liggende på langs i sin fulle lengde. Hvis vi skal sitte på 1. rad må jeg ha to seter.