Flex fyller 2 år

Det har vært stille fra oss noen dager. Vi dro til foreldrene mine som skulle passe Flex. Jeg var med på den første turen og viste hvordan jeg kalte ham inn og at jeg i blant ga ham godbit når han uoppfordret tok kontakt. På hjemveien av turen forsøkte min far å kalle ham inn, og Flex kom til han og fikk godbit. Senere turer gikk innkalingen fint og Flex oppførte seg bra. Flink til å holde seg i nærheten og flink til å komme på innkalling.

I dag fyller Flex 2 år. Det er litt trist å ikke være sammen med ham på en slik viktig dag, men jeg vet at foreldrene mine passer godt på ham. Han får turer og snacks, og mye kos og lek. Godt for han også å få en liten sommerferie før alvoret starter igjen 21. juli. Da får jeg se ham igjen. Jeg gleder meg. Savner godgutten min… Vi har jo ikke vært fra hverandre siden jeg fikk ham 28. april. Litt rart. Tiden har gått fort.