På tur i varmen

I dag gikk jeg og assistenten min tur med Flex. Han hadde mye energi der han løp rundt, frem og tilbake, ut i både gjørmehull og litt renere vann. Han kommer ofte uoppfordret bort til meg. Assistenten min sa at han titter først på magevesken hvor godbitene ligger, deretter på meg og til slutt ned i magevesken. Jeg gir ham litt store firkantede tørket fiskebiter. Når jeg roper på ham, snur han tvert. Ved et tilfelle kkom han i så stor fart at han ikke klarte å stoppe. Han gled bortover i grusen… Flex er den av mine hunder som er flinkest på innkalling. Oda var døv på innkalling. Larissa lystret når hun selv følte for det. Flex fikk ut mye energi i dag. Vi gikk ut i 10.00-tiden, og da er det enda levelig ute. Asfalten er ikke så varm for hundepoter. Men likevel, han peste mye, og når vi kom hjem drakk han mye av ferskt vann. Jeg skylte ansiktet i kalt vann og drakk litt vann.