Kun en ting å si: Rampegutt!

Vi hadde spist pizza fra Dolly Dimples og var ferdige. Plutselig når vi sto på kjøkkenet, hørte vi mistenkelige lyder, men kunne ikke forstå hvorfor. Der sto Flex og spiste på et pizzastykke. «Når falt det et pizzastykke på gulvet?» spurte min kjære, og med ett forsto ham: «Åh, jeg glemte visst å ta med tallerkenen med et par pizzastykker på». Da hadde Flex benyttet sjansen. Han hadde fått i seg halvannet pizzastykke innen vi fikk stoppet ham. Håper ikke han blir dårlig i magen av tyveriet sitt…

Og ved kveldsluftingen gikk han rundt noen søppelspann. Jeg koblet fra ham flexilinen og dro til meg båndet, men det satte seg fast. Jeg ba Flex om å sitte og bli mens jeg fulgte flexilinen rundt søppelspannene. Må ha vært et artig skue! Men Flex var flink. Han satt pent der han skulle og ventet på at jeg skulle bli ferdig med dumhetene mine…