Til butikken på feil tidspunkt

I dag gikk Flex og jeg til butikken. Han var litt ivrig første strekningen og hadde litt hardt trekk, men etter å ha stoppet for en kant, roet han seg. Flink og fant stolpen. Jeg tror vi gikk litt skjevt over veien, men ikke mye. Tror jeg skal be ham søke stolpe når vi går over veien, for da holder han riktig kurs og går på stripene. Vi stopper, jeg lytter etter biler, jeg tar markeringsstokken på skrå ut for å markere at nå går vi. Når jeg ikke brukte markeringsstokk, brukte jeg bare armen. Han hadde fin og stødig kurs rett mot døren inn til butikken. Jeg måtte stå en del i kø. En sur pen bergenserfrue synes de burde åpne begge kassene, og det ble gjort, og damen som ble ekspidert handlet for 2.300 kr. Jeg spurte om å få hjelp, men hun sa at hun skulle finne en annen til å hjelpe seg, for hun var nyansatt og var ikke kjent i butikken. Det var mange kunder i butikken og mindre bemanning. Jeg forsøker å gå på tidspunkter hvor det er lite folk som handler, men i dag bommet jeg…

Jeg betalte og gikk hjem. Flex navigerte rundt biler og tok opp riktig retning for å komme til riktig fortau. Fant stolper og postkassen. Postkassen var tom både for post og godbiter i dag… Han begynte å klynke og så seg til begge retninger i det vi krysset en sidevei. Jeg antar han så en hund. Jeg ga ham masse ros når han sluttet og ble konsentrert igjen. Han stoppet og vendte seg skrått innover. Jeg kneppet av han selen og han tisset litt. Veldig bra at han gir slike signaler.

Vel hjemme pakket jeg ut. Konklusjonen var at jeg nok må spesifisere handlelisten min mer, for jeg fikk ikke det jeg hadde tenkt å få… Men troikakake og rigoer blir det nok likevel…