Med bybanen til Fridays

I dag tok Flex og jeg bybanen fra Danmarksplass i retning mot byen. Når bybanen kom, ba jeg Flex søke dør,, men han dro veldig og var ikke interessert i å finne dør. Han var fokusert på en annen hund. Det hadde regnet og perrongen var våt og glatt. En mann forsto problemet og tok tak i håndleddet mitt og fikk dratt meg inn på bybanen. Litt av et syn! Ved byparken møtte vi min kjære og vi gikk på Fridays og spiste middag. Flex lå fint i en krok hele tiden. På Fridays har det aldri vært noen problemer med å ha med seg førerhund.

På vei hjem igjen, satte min kjære seg på innerste sete, og Flex ville ikke finne seg en liggestilling. Jeg tror det hadde gått bedre om jeg satt innerst, men det gjenstår å prøve ut. Min kjære ble med meg opp til der jeg skal krysse veien, for der har jeg og Flex rotet mye. Han så med en gang problemet. De har lagt grus der det ikke var grus tidligere. Nå må jeg gå rett frem, opp en grussti og søke stolpen som er til høyre. Flex var flink ellers på turen hjem.