En perfekt dag på alle måter

I dag gikk jeg og Flex til treningsstudioet. Jeg tar det som en lett oppvarming og vi bruker 18 minutters rask gange. Han markerte stolpen hvor vi vanligvis krysser veien, men vi skulle rett frem. Nå forstår Flex hvor vi skal krysse inn på parkeringsplassen og han tar direkte retning mot døren, hvor han får ros og godbit. Mens jeg trente, hørte jeg det klirret i båndet. Han ligger ved siden av resepsjonsdisken og ligger fint der, men det var visst en dame som begynte å snakke og kose med ham. Treneren min gikk ut og fikk Flex til å legge seg ned igjen på teppet sitt. Når treningen var ferdig, samlet jeg sammen teppe, kobbel, sele, sko og drikkeflaske og vi gikk hjem. Igjen gjorde Flex det helt etter boken. Flex markerte også denne veien den stolpen hvor vi vanligvis krysser veien ned mot bybanen. Veldig fornøyd med Flexen i dag!

Jeg hadde en 10. klassing på besøk i dag som skulle skrive en årsoppgave om førerhunder. For at hun skulle få se en førerhund i arbeid, gikk vi til butikken, og det var som om Flex var bevisst på at nå gjalt det å gjøre sitt beste. Han gjorde alt riktig, men ble litt forvirret når døren inn til butikken ikke gikk opp. Han gikk litt for mye til venstre for å komme på gangveien, men han svingte mot høyre selv og ordnet opp. Stolt av ham!