Til treningssenter og kloklipp

I kveld gikk Flex og jeg til treningen igjen. Den veien kan han, og han søker alltid opp stolpen der vi krysser hovedveien til Lagunen og bybanen. Han begynte å snuse litt og jeg ga ham korreks. Et uhell skjedde. Han gikk ned i grøftekanten og måtte bæsje. Jeg tok av ham selen og så om han måtte gjøre mer, men det så ikke slik ut. Flex gjorde tegn, men jeg misforsto de. Hadde han stoppet opp, hadde jeg forstått det, men dette var ikke med våre vanlige luftesteder. Han er da tross alt flink og går ut i grøften istedenfor å gjøre fra seg midt på gangstien.

Der vi svinger opp til venstre, stoppet han perfekt. Skulle vi gått til dyreklinikken, skulle vi fortsatt i den retningen, derfor er det fint at han markerer der. Vi gikk oppover til venstre og krysset veien, inn på parkeringsplassen til treningssenteret og rett mot døren. Flex ligger fint på teppet sitt. Etter trening gikk vi hjem. Heldigvis har ikke Flex det samme tempoet hjem igjen som når vi skal til. Til treningssenteret bruker vi 19 min., og hjem igjen bruker vi 6 min. mer. Da er matmor sliten og ikke så sprek…

Jeg har vært i kontakt med dyreklinikken ang. billigere kloklipp. De er i ferd med å utvikle et billigere tilbud som skal være oppe å gå før jul. Jeg spurte om det var mulig å få noen rabatt før jul. Jeg har ikke fått svar enda, men uansett tenker jeg å dra til dyreklinikken på tirsdag, når jeg likevel er til fastlegen som er i området, for å få klippet klørne til Flex litt. Selv om det koster 300 kr. Klørne hans er lange. For lange.