Ut på tur og tur til treningssenteret

I dag gikk jeg og assistenten min tur med Flex. Det gjør vi hver mandag og hver torsdag, selv om jeg ikke alltid skriver om det på bloggen. Han løp mye i dag og fikk tatt seg skikkelig ut. Vi møtte to damer med barnevogner, men de overså han. Vi møtte et gammelt ektepar med en stor blandingshund. Flex blir som vanlig veldig glad for å få leke med andre hunder, ja, litt slik at de andre hundene synes det blir litt i ivrigste laget.

For å spare litt tid i dag, kjørte assistenten min oss til skogen, og deretter kjørte vi videre til Lagunen. Flex lå i bagasjerommet (hvor det luktet Kira på 11 1/2 år) mens jeg var inne og gjorde mine ærender.

I kveld gikk Flex og jeg atter en gang mot treningssenteret. Etter krysningen av sideveien, fikk han et hardt drag i selen, og jeg tantok at enten møtte vi en hund eller det kom en imot oss. Brått svingte han inn mot venstre, men jeg fikk han inn på riktig retning igjen. Da pep/klynket han litt, slik han gjør når han ikke får hilse på andre hunder. Veien videre gikk upåklagelig. Inne på treningssenteret fikk han hilse på et eldre ektepar når jeg hadde tatt av ham selen og deretter ba jeg ham om å legge seg på teppet sitt. Der lå han fint under hele treningstimen – som vanlig…

Hjem igjen var det på med refleksvest. Nå går vi tvers over parkeringsplassen, i dag rundt en bil, og direkte til fortauskanten. Tidligere gikk vi litt nedover veien før vi krysset fordi vi ikke klarte å holde riktig retning. Det kommer seg! Han gjorde tegn til å ville luftes, men jeg tror ikke han fikk gjort så mye. Det kom en annen hund forbi. Det var så vidt jeg klarte å holde gutten igjen. Men det skal han ha, han bryr seg ikke mer med hunden når den har passert. Jeg kneppet på sellen igjen. Vi møtte enda en hund, og denne gangen fikk han en kraftig korreks når han ville hilse. Jeg luftet ham ved vår vanlige lufteplass før vi gikk hjem.