På vei til/fra treningssenteret

Da var det tid for treningstime og min kjære følgesvenn måtte ut på jobb etter en liten luftning. I dag hadde han et litt «daffete tempo», men det kom seg. Jeg tror vi var med busskuret, da Flex gikk helt til høyre på fortauet og jeg gikk ned et skritt og ut i bilbanen. En bil tutet litt og jeg kom meg opp på fortauet igjen. Hvorfor gjorde Flex dette? Var det noe som sperret? Jeg forsøkte å si «finn vei» til Flex, som betyr at han skal finne den beste måten å passere et hinder på. Han bare sto der. Jeg sjekket med markeringsstokken, og det var ingenting. Da gikk jeg først og Flex etter. Etter et par meter tok jeg han i selen igjen og vi gikk videre. Kanskje det var sølt noe på fortauet? Jeg vet ikke. Han gikk fint resten av veien. Når treningstimen var over, lå han og sov. Snakk om avslapning. Veien hjem gikk fint. Et sted, på den mørke strekningen, kom det en sykkel som bremset opp. Jeg og Flex stoppet og sykkelen passerte. Godt vi hadde refleksvester begge to…