Butikktur

I dag gikk vi en liten tur til butikken. Nå begynner snøen å regne bort og fortauene er så og si rene for snø og is. Flex krysset over, fant stolpe med godbit og over hovedveien. Og, i akkurat ét jeg var kommet over, gled jeg på en isklump og leggene falt under meg. Ingen skade skjedd. Jeg kom meg på føttene igjen og vi krysset parkeringsplassen og Flex hadde støig kurs mot døren. Han har ennå ikke lært seg at han skal gå gjennom sperringene. Han stiller seg fremfor plastkorgene, og når jeg viser ham me stokken at vi skal gå litt til høyre, tar han hintet. Kanskje en dag… Han var flink inne i butikken og ledet meg til kassen. Jeg fikk hjelp til å handle. Jeg hadde glemt sekk, men heldigvis var det ikke mye jeg skulle ha, så jeg fikk bruke stokken likevel. Nei, ikke til å kjenne på bakken med, ikke annet enn om at stopper for en kant, men også for å lett finne stolper.