To butikkturer

I dag luftet jeg Flex. Flex tok springfart og jeg ble løpende etter, men til slutt måtte jeg slippe flexilinen for å ikke tryne så lang jeg var på asfalten. Det var en mann som kom, som ikke hadde mindre enn tre hunder med seg. Han fikk hentet inn Flex for meg. Deretter gikk vi videre til lufteplassen og Flex brydde seg ikke mer om de andre hundene. Etter at han hadde gjort det han skulle, selet jeg på ham og vi gikk til butikken. Ingentingå utsette på seleferdighetene. Der fant vi kassen og jeg ga en handleliste til en av personalet som fant frem det jeg skulle ha. Jeg hadde selvsagt glemt sekk, og måtte bære to bæreposer i høyre hånd og selen i venstre hånd. Vi kom oss hjem og jeg fikk plassert varene.

Når vi gikk ut av butikken, gikk Flex litt for mye til høyre og jeg kom ikke på den lille fortausveien. Dette forsto han visst selv og gikk til fortauskanten. det synes jeg var bra gjort av ham!
Det er nesten alltid jeg som plasserer varene i kjøleskapet. Da vet jeg hvor tingene ligger når jeg skal ha det. Om min kjære rydder det på plass og jeg ikke finner det og jeg spør min kjære som ser noe, husker han ikke. De som ser har ikke behov for å memorere slikt. De ser det nesten med en gang og tenker ikke på hvor varen ble lagt.

Litt senere på kvelden, rundt 20.30, gikk vi ut igjen. Luftet og tok butikktur nr. 2 i dag. Der gikk jeg omtrent på en ansatt som hjalp meg. Flex er flink. Han legger seg ned ved siden av meg, langs hyllen slik at han ikke blir tråkket på. Denne gangen ble jeg ledsaget til kassen og jeg fikk svar på hvorfor Flex alltid har snust akkurat der; hundefôr og hundegodbiter. Jeg skal høre med de en gang hvilke godbiter de har til hund. Jeg kjøpte en relativt liten pose med godbiter av kylling, og den kostet 129 kr.! Da er det nok bedre pris på godbiter på nettet.