Ut på tur til Hurdalsenteret

I dag skulle Flex ut å fly. Jeg hadde bestilt min faste drosjesjåør allerede på torsdag, og kl. 9.15 kom han. I sikkerhetskontrollen spør de alltid om de kan ta av ham lenken, men der sier jeg kategorisk nei og ber de heller ta en manuell kontroll på ham. Jeg synes at både jeg og de har for lite kontroll på ham om han skulle være helt fri. Det har jeg svidd meg på én gang, og det var ikke gøy. Inne på blyet liker jeg best at han går bak meg, men det er mye å snuse på mellom radene på gulvet. Særlig 1. rad. I dag satt vi på 10F. Perfekt plass. Det satt ingen i midten og Flex brettet seg ut litt, men i det vi tok av satte han seg opp og når jeg ba ham legge seg igjen, krøllet han seg sammen inntil meg. Det er tross alt tryggest «hos a mor». På Gardermoen hadde vi litt dårlig tid. Flex fulgte godt både ute og inne. Jeg valgte å få ledsaging gjennom de to svingdørene ut. De er ganske ekle når man ikke ser.

Vi kom oss på bussen og til Hurdalsenteret. Bagasje funnet og rom tildelt. Jeg fant en hundeseng, men drikkeskål og matskål hadde jeg med meg selv. Jeg synes at de plastskålene de har her er uhygieniske. Hvor ote blir de vasket? Utad ser de jo rene ut etter å ha hatt vann og etter at skålen er rundslikket for mat, men plast er bærer for bakterier. Jeg har med en liten skål av metall og han spiser av samme bolle som jeg bløter fôret i. Bollen går akkurat oppi skålen, så det tar ikke mye plass.

Flex fikk tisse litt før jeg gikk til lunsj. Heldigvis var det ikke noen i gruppen som var allergiske for hund. Flex lå virkelig å breiet seg ut på gulvet under undervisningen. Det er lett å ha lufterutiner her. Etter frokost, før lunsj, etter middag og en liten tisseskvett før vi går til sengs.