Innkalling

Jeg har vært litt bekymret over at Flex har blitt dårligere til innkalling i det siste og han har ikke stukket bort til meg for å si «hei, her er jeg» og han får en godbit. Når jeg har ropt på ham, har han enten ignorert innkallingen eller gjort seg ferdig med snusingen. Når han har løpt fra meg tidligere og jeg kalte ham inn, snudde han tvert og kom i full fart selv om jeg har forsøkt å gjøre meg atraktivt med kroppsspråket.

Nå tror jeg at jeg har funnet årsaken: Levergodbitene (ruglete harde) er rett og slett ikke gode nok. I dag forsøkte jeg å gi ham fôrkuler fra Royal Canins Labradorfôr, som er ganske store kuler, og disse falt i smak. Han ble sitt gamle jeg. Han kom innom for å få ros eller godbit og han kom med en gang jeg ropte.

Jeg ble glad for at jeg fant kjernen i problemet. Jeg så for meg mye og intens trening, og så var det bare godbitene som måtte byttes.