Treningstime

I dag skulle Flex og jeg til treningssenteret. Endelig komme i gang med treningen igjen etter en rolig påske. Jeg var sent ute og hadde varslet treneren min om at jeg kom 5 min. for sent. Vi jogget hele veien, og mens jeg jogget konkluderte jeg med at jeg måtte få meg noen brukbare joggesko og noen sommerstøvletter som ikke er vinterfóret. Fra jogging klarte Flex å stoppe for å signalisere at han trengte en liten tissepause. Jeg kneppet av ham selen og han fikk gjort sitt fornødne. Videre jogging. Vi kom inn på treningssenteret 3 min. for sent. Teppet til Flex ble lagt ut og han la seg på det. Der ble han liggende til jeg kom ut igjen i resepsjonen etter en times trening. Jeg er overrasket over hvor lite han bryr seg om andre mennesker så sant de ikke tar direkte kontakt med ham. Vi gikk hjem igjen. Lite jogging da, for da er matmor sliten etter å ha trent knebøy…