Andre hunder …

Både på fredag og i dag gikk Flex og jeg til en muskelterapeut som er tilknyttet der jeg trener. Da kan vi veien 🙂 Flex var – som vanlig – flink. Vi jogget, og han passerte fint et menneske og flere møtende mennesker. Men på fredag kom det en annen hund imot. Jeg jogget og jeg merket på draget at det var noe han hadde fått teften av. Jeg roet ned til gående og trekket var fortsatt hardt. Jeg burde ha bedt ham sette seg ned, men vi fortsatte å gå. Det var så vidt jeg klarte å holde ham igjen når de fikk nærkontakt. Ikke bra, men gjort var gjort. Det er lettere å se hva man gjør galt og skulle gjort bedre/annerledes i ettertid, men man lærer av erfaring.

Etter at jeg begynte å lufte Flex i kobbel har han ikke løpt etter andre hunder, men jeg vet han har sett hunder i næreten, for han har klynket/pepet. Hvor nærme de hundene er, vet jeg jo ikke, men foreløpig går det fint.