Utnytter situasjonen

I dag skulle Flex og jeg til muskelterapeuten igjen som holder til der jeg trener. Flex har ikke lært kommandoen «jogge» enda, men jeg jobber med saken. Jeg la Flex med selen, der jeg pleier å ha teppet. Når muskelterapeuten fulgte meg ut, sa han «og Flex ligger midt på gulvet». Gutten hadde med andre ord tatt seg til rette. Mulig jeg bør ha med teppet hans uansett trening eller ikke, slik at han har lukten sin der og vet hvor han skal forholde seg.

På vei hjem stopper han der han pleier å å stoppe når han har behov for en liten tisseskvett. Godtroende tok jeg av selen og forlenget båndet, men det første Flex gjorde var å stupe til høyre og mot en annen hund han hadde sett komme. Snakk om utnytting! På vei videre markerer han to stolper før den riktige stolpen om vi skulle krysset hovedveien. Der får han en godbit. Ja, det ble mange godbiter på Flex i dag. Han vet aldri når det kommer godbit og når det kun er ros og litt klapp. Ros er det uansett godbit eller ikke