Flex fikk brent klørne sine

I dag hadde jeg time til veterinæren hvor Flex fikk klippet og brent klørne sine. Det verserer mange ulike meninger rundt dette, men jeg ser nå, og veterinæren mente, at det ikke gjør vondt for Flex. For sikkerhets skyld ba jeg veterinæren sette en sprøyte med smertestillende i nakkeskinnet på ham. Nå har han korte klør.

Når han fikk narkosesprøyten i låret, ble han gradvis sløvere. Vi skulle ta en runde på parkeringsplassen og etter hvert strevde han litt med å gå. Tilbake på veterinærkontoret la han seg ned på gulvet og sovnet.

Når jeg 10 min. senere kunne komme inn igjen etter klippingen hadde han fått en oppvåkningssprøyte, men det tok litt tid før han løftet på hodet og kunne gå. Vel hjemme igjen lå han stort sett i sengen sin og dormet og sov.

Jeg tok han på vekten. Han veier 33 kg. Han har gått ned 3 kg siden sist, sist var i mars. Det gjør ingenting. Nå er han normalvektig og passelig. Han er noe trøtt enda og får lov til å ligge uforstyrret i sengen sin å sove og slappe av. Her, i distriktet til foreldrene mine, kostet dette 1.000 kr. mens jeg tror at i Bergen hadde det nok kostet 3 og 4 ganger mer.