Flex og jeg er tilbake på bloggen

Nå har jeg hatt et halvt års opphold med bloggskriving, men her er Flex og jeg tilbake. I 10 uker i høst/før jul var Flex på førerhundskolen og hos sine fôrverter pga. en operasjon. Jeg fikk ham tilbake mandag 21. desember og det var utrolig koselig og godt å se ham igjen. Det tror jeg var gjensidig. Første dagen måtte han ligge inntil meg, helst med fysisk kontakt, men etter en dag ble han sitt gamle jeg igjen.

Flex og jeg ønsker alle et riktig så godt nytt år til de på to og de på fire bein! I det kommende året kommer jeg til å skrive mer om vårt samspill. Jeg ser at det har en nytteverdi for meg selv, med å se fremgang i vårt samarbeid oss i mellom. Jeg kommer ofte til å skrive hvilke utfordringer vi møter fremfor alt som går bra, men om jeg ikke kommenterer noe videre, vil det si at vi har jobbet godt sammen og kommet oss frem uten problemer. Jeg advarer mot mye selvskryt 😉

Bilde: Flex sitter fremfor juletreet