Sosialt med hund

I dag gikk Flex og jeg ut av døren kl. 11.15 og kom hjem kl. 14.00. Først gikk turen innom legesenteret og siden vi var 2/3 på veien mot dyreklinikken, gikk vi dit for å klippe klør, men måtte returnere med uklipte klør. De hadde rett og slett for lav bemanning i dag. Jeg fikk en avtale på fredag.

På vei hjem møtte vi vår hyggelige hundevenn. Vi har møtt ham flere ganger og han sier alltid «mann med to hunder kommer mot deg!». Vi stod nok og pratet sammen i nærmere en halv time mens Flex og hans to hunder fikk trent på å være rolige og ikke hilse. Hans Dacks (5 år) bjeffer en del. Han var ganske usikker på seg selv ifølge eier. Mens vi stod og snakket, kom det enda en hund som passerte. Da ville Flex hilse, men jeg fikk ham hanket raskt inn og han satt pent ned, med lang hals og ørene ut på siden. Sannelig er det sosialt å ha hund. Han sa at han hadde sett oss jogge og når han fortalte det til andre, trodde de nesten ikke på ham. Jeg hadde ikke trodd selv at jeg kunne bli i stand til å jogge uten andres hjelp. Jeg trenger kun Flex ved siden av meg.

Jeg fikk tips om at de potesokkene jeg kjøpte for 149 kr. på dyrebutikken kan kjøpes for 99 kr. på XXL – greit å vite. Flere på legekontoret kommenterte at Flex gikk med røde sokker på seg. Jeg fikk kommentar på mitt litt kvastede øre etter møtet med tornebusken i går. Jeg har også oppdaget at jeg har fått et sår på øyelooket og et på overleppen. Voldelige å møte på tornebusker…