Innlæring av ny vei

I dag fikk Flex klippet klørne sine. Veterinæren som gjorde det sa at de ikke var så lange, men tok litt. Hun synes at potene for øvrig var myke og fine. Jeg fikk ham på vekten og han veier nå 30,5 kg. Han veide 34 kg når jeg fikk ham og på det meste har han veid 36 mens jeg har hatt ham. Veterinæren mente at han nå var slank og fin og at jeg burde holde ham slik. Da fforstsetter jeg å gi ham 2 dl tørrfôr morgen og ettermiddag.

På ettermiddagen gikk Flex og jeg til bybanen fra Lagunen. Vi kom rett før bybanen skulle gå og det var ganske fullt, men jeg fant et ledig sete. I sentrum møtte jeg min kjære og vi skulle se på veien til fysioterapeuten jeg skal begynne til i februar. Det er ingen vanskelig rute. Først gikk vi grundig igjennom ruten der jeg fikk se på alle holdepunkter til fysioterapien og jeg fikk en liten orientering innendørs. Fysioterapeuten holder til i 7. etg. og det var en godt tilgjengelig heis med punktskrift, men ingen tale. Deretter gikk vi og spiste på Inside, hvor jeg valgte meg en kyllingwrap. Etter middag gikk vi til utgangspunktet. Istedenfor å skulle gå mellom og rundt mange mennesker, går jeg og Flex rundt og på utsiden av perrongen. Når alle menneskene som kommer med bybanen skal av og alle som skal med bybanen skal på, blir det i følge min kjære svært mange mennesker der. Det var litt vanskelig både for meg og Flex å vite retningen når vi går i en halvsirkel rundt selve perrongen, men vi skal trene litt mer på det på onsdag. Når vi har gått rundt perrongen, har jeg et tre som utgangspunkt for å krysse en 4-feltsvei (uten lysregulering) og når vi har passert den er det kun rett frem på fortauet, krysse en liten gate og vi er fremme. På returen har jeg fått Flex til å søke opp en boks som er like ved overgangen. Flex logrer glad og fornøyd når han får ros og godbit.

Når jeg kom hjem, la jeg potesokkene hans i varmt vann. De blir raskt skitne i dette været.