Lukas og Flex er perlevenner

Assistenten min fikk seg en ny hund høsten 2015. Lukas, en Eurasier, er allerede 6 mnd. og like stor som Flex. Lukas og Flex er blitt svært gode venner og på turene i skogen mandag og torsdag tar de seg ordentlig ut og får ut mye energi når de er løse i skogen. Flex elsker å leke med andre hunder løs i skogen og raser rundt med rompa nesten ned i bakken.

Bilde: Lukas og Flex leker. Lukas

Flex er ikke lenger så flink til å bli værende i sengen sin når det ringer på døren. Det kommer nok av at jeg i høst ikke alltid var i stand til å åpne døren selv, når assistenten min ringte på døren, før Flex kom på førerhundskolen og videre hos fôrvertene sine. Nå ringer min kjære på døren hver gang han har vært ute. Flex får ros når han ikke boffer på ringeklokken. I det han går ut av sengen og vil hilse, sier jeg «nei, på plass» og klapper en gang i hendene og han løper tilbake i sengen sin hvor han kan se døren. Jeg må nok be assistenten min la Lukas vente et øyeblikk før hun tar ham inn, slik at Flex må bli værende i sengen sin når hun kommer også, for om Lukas kommer inn samtidig blir fristelsen altfor stor til å hilse og leke og jeg ser ingen hensikt i å gi korreks som ikke blir respondert på.