Royal Canin eller Eukanuba

Når jeg fikk Flex i mai 2014, gikk han på Royal Canin, men siden han da veide 36 kg og burde ned noen kilo, fikk jeg fra førerhundskolen en sekk med Eukanuba Light. Det var bokstavlig talt et «drittfôr». Mye fyll med lite næring. Han hadde ekstremt mye avføring. Jeg gikk over på Royal Canin igjen og reduserte mengden fôr. Gradvis gikk han ned, men han gikk ned for mye. For et halvt år siden veide han kun 28 kg og jeg økte mengden fôr og nå veier han 30 kg. Det sier veterinæren at er en passelig vekt for ham.

Han har røytet jevnt hele tiden mens jeg har hatt ham. Jeg valgte å bytte til Eukanuba (ikke ligt-fôret) og nå har han gått på det i tre uker. Han røyter betraktelig mindre. Fôret er dyrere både i kroner og sekken har 3 kg mindre volum, men Flexen skal ha det beste for seg og sitt.