En travel dag

Flex og jeg skulle i formiddag gå til en tannlegetime ca. 700 m. unna hjemmet. Jeg tror at anleggsarbeid forfølger meg i disse traktene. Jeg hørte at det var anleggsmaskiner som arbeidet. Jeg ble stående litt på avstand. Da pleier det oftest å komme noen bort og føre meg igjennom arbeidsområdet. Jeg liker ikke å gå for nærme maskiner som beveger på seg osv. Når jeg hadde satt meg på venterommet, kom tannlegeassistenten ut og sa at min time var blitt flyttet til begynnelsen av november. Det var bare å returnere med uforrettet sak. Mannen som hadde geleidet meg forbi til tannlegen kom og førte meg tilbake.

I ettermiddag skulle samboeren min ut å spise på Fridays. Jeg tok drosje til sentrum. Jeg bruker som regel kollektivtransport og har kun brukt 1/4 av det jeg har på TT-kortet. Vi tok bybanen hjem. Vi gikk til anleggsområdet for å se hvordan jeg kunne komme forbi det på egenhånd og det viste seg at de hadde laget en smal vei mellom anleggsområdet og hovedveien. Flex og jeg forsøkte å gå der en gang og det gikk fint. Halvveis på vei hjem, ringte telefonen. Da var det PT-en som lurte på om jeg hadde glemt timen vår – pinlig! Men jeg fikk neste time om 45 minutter. Vi var hjemme 20 minutter før jeg måtte dra for å rekke timen. Flex og jeg begynte å jogge fra oppkjørselen og til anleggsområdet og etter anleggsområdet og til treningssenteret. En fin oppvarming på 1,5 km. De har jo også anleggsområdet med treningssenteret og vi surret litt, men først fant vi veien til legesenteret og da var det bare å runde hjørnet og «søk dør» og vi kom inn på treningssenteret. Jeg la Flex til rette. På vei hjem igjen, havnet jeg i hovedveien, men nå vet jeg at jeg gjør det og vet hvordan jeg skal gå for å havne på gangveien igjen. Vi må følge et høyt gjerde og runde det. Da er det strake veien hjem.

Nå sover Flex godt i sengen sin. I dag har han fått brukt hodet sitt mye. I morgen skal han få utfolde seg i skogen sammen med Lucas som er min assistents hund. I helgen skal jeg på et møte frem til mandag og samboeren min skal passe Flex. Da blir det nok litt snuseturer, men ellers lite aktivitet. Han kan få et margbein å kose seg med. Min far går på elgejakt og lager margbein ut av beina på elgen og fryser de ned.