Hunden minst mulig til sjenanse

I dag ble flex dusjet. Både med sjampo og balsam. Jeg lot assistenten min gjøre det – latskapen lenge leve… Han er flink når han blir dusjet. Han står helt stille og det ser faktisk ut som om han nyter det. Det ble mange sorte hår i sluket og når assistenten hadde gjort dusjen ren igjen, lå det sannelig fortsatt noen sorte hår igjen. Nå er han fin i pelsen og han lukter ikke hund.

Jeg har trolig sagt det før, men en god ting kan aldri sies for ofte: Når vi som førerhundbrukere får ha med oss hunden overalt, som i drosjer, fly, kollektivt, restauranter osv., er det vårt ansvar å sørge for at hunden er til minst mulig sjenanse for omgivelsene, som f.eks. at den ikke lukter hund. Jeg mener også at når vi er på restaurant, skal hunden ligge under bordet eller et sted hvor det ikke går mennesker, så langt det er praktisk mulig.