Flex skal feire jul hos fôrvertene

På mandag (21.) skulle jeg på jobb på Østlandet. Da hadde jeg avtalt med moren til fôrvertene til Flex at de ville passe ham disse dagene. Vi møttes på Gardermoen og Flex ble glad for å se de! Hjemme satt fôrvertene og ikke ante at Flex skulle komme – det ble en stor og hyggelig overraskelse! både for Flex og fôrverten 🙂

I dag fikk jeg Flex tilbake. Jeg synes det er litt langt for fôrvertene å måtte dra 1 1/2 times kjøring én vei for kun 5 dager. I julen skal vi være hos familien til min samboer og der er det tungvint å lufte ham og det blir som regel samboeren min som må stå for luftingen. Mandag 12. desember skal jeg på jobb igjen. Jeg skal egentlig hjem igjen 16. desember, men jeg spurte fôrverten om de ville ha Flex hos seg i julen og det ville de svært gjerne. Det forstår jeg godt, for Flex er en godgutt… 🙂 Vi avtalte å møtes på Gardermoen fredag 30. desember hvor vi da tar fly tilbake til Bergen.