Godbitbelte og halsbånd fra Hundsomhobby.no

På torsdag fikk jeg e-post om at det var 20% rabatt i nettbutikken hundsomhobby.no nå i helgen og dette valgte jeg å benytte meg av. Jeg ble noen kroner fattigere, men jeg håper at Flex vil sette pris på godsakene.

Jeg kjøpte også et godbitbelte som har gode lommer til både mobil og godbiter. Flex fikk også et nytt halsbånd i fargen lys grønn/turkis. Når jeg kjøper halsbånd, kobbel, dekken osv. til en sort labbis, ønsker jeg å få farger som er mest mulig synlig i kontrast med den svarte pelsen. Det er viktig at vi gjør oss synlige i menneskemengdn. På selehåndtaket, under det oransje/røde skiltet hvor det står «Ikke forstyrr, førerhund i arbeid», har jeg festet en grønn 4-5 cm bred refleks som gir en skarp kontrast.

Hva Flex får av godsaker kan vi vente og se til den kommer og han selv får inspisere innholdet 🙂 Jeg tror han kommer til å bli fornøyd!