Påfyll av fôr og godbiter

Assistenten min er for øyeblikket på ferie og vi må klare oss uten hjelp. Flex trengte påfyll av både fôr, Royal Canin Adult, og godbiter og jeg bor ikke langt unna Midtun Zoo. Jeg tok en telefon til de og fortalte hva jeg ønsket å kjøpe. Det høres kanskje litt harry ut, men jeg tok en drosje (TT-tur) de få minuttene, hentet varene som sto klar ved kassen og returnerte hjem igjen. Man finner alltid en løsning. Jeg takket sjåføren for god service og ga ham en 50-lapp.

Jeg bruker godbiter av kjeks til Flex. Disse må han både tygge litt på og de er magre. De hadde ta tre og betal for to-tilbud og dette benyttet jeg meg av. Gutten snuste mye både på fôrsekk og posene med godbiter. For å avlede fikk han en dentastick. Når han får noe å tygge på, «jogger» han inn til matten sin som ligger på soverommet. Sengen hans, som står i en krok i den åpne kjøkken- og stueløsningen, der han har oversikt over hele leiligheten, skal visst kun brukes til soving og avslapning.